VSB Strategy Award

img1De VSB Strategy Award 2009 was een enorm succes en heeft diverse ondernemers geholpen bij het formuleren van lees meer..

Online Strategieén

img1Niet alleen uw website ook de inzet van sociale media voor uw organisatie vergt een goede online strategie. De beginselen van een online strategie zijn lees meer..

Andere nuttige sites

img1Er zijn al veel strategién door de jaren heen ontwikkeld. U hoeft het wiel niet op nieuwe uit te vinden, kijk eens op andere nuttige sites lees meer..

Nu aanmelden voor de VSB Strategy Award 2009

Zoektocht naar meest vernieuwende en succesvolle strategie

De Vereniging voor Strategische Beleidsvorming (VSB) gaat voor het tweede achtereenvolgende jaar op zoek naar de organisatie met de meest vernieuwende en succesvolle strategie. Op 13 oktober wordt de winnaar van de prestigieuze VSB Strategy Award 2009 bekend gemaakt tijdens de Nationale Strategiedag. Deze dag wordt samen met de Orde van organisatiekundigen en – adviseurs (Ooa) georganiseerd. De VSB nodigt u van harte uit om een organisatie aan te melden die in uw ogen voor deze Strategy Award in aanmerking komt. De inzendtermijn loopt af op 1 juli 2009.

Met de uitreiking van de VSB Strategy Award draagt de VSB concreet bij aan het vergroten van de aandacht voor het vakgebied strategie. Inzendingen worden beoordeeld op de mate waarin de strategie daadwerkelijk bijdraagt aan het realiseren van de door de organisatie gestelde doelen. Ook wordt gekeken in hoeverre de toegepaste strategie vernieuwend is. In 2008 werd de VSB Strategy Award voor de eerste maal uitgereikt. Canal Company was toen de trotse winnaar van de award.